Znak zgrade

Promišljena izgradnja

Osnovno opremanje uključuje kvalitetan vinil pod s teksturom drveta, knauf pregradnje i spušteni strop sa karakteristikama visoke zvučne izolacije, sustav grijanja (Toplana) odnosno hlađenja obzirom o sezoni, fasadni sustav koji nudi opciju otvaranja prozora, pristup prostoru 24/7/365, štićenje i nadzor zgrade, opciju parkirnog prostora u garaži, te opciju korištenja server sobe do koje postoje priključci svih većih telekom providera.

Open Concept / block Concept

Prostori su pretežno u sistemu prostora otvorenog tipa ali moguće su pregradnje i izdvajanja zasebnih prostorija. Staklena fasada i obilje svjetla omogućuje brojne kombinacije i maksimalnu učinkovitost radnog prostora i velikih tlocrta.

Prostor visoke estetike

Svima je bitno da je prostor u kojem rade ili u koji dolaze ugodan i lijep. Bez obzira na osobne preferencije uređenja vlastitog ureda, zgrada je cjelovito dizajnerski oblikovana u skladu sa suvremenim trendovima.

Pozitivno radno okruženje

Danas HGSPOT poslovnu zgradu prepoznaju dinamične i progresivne tvrtke koje žele više. Susreti s dragim „sustanarima“ i dijeljenje zajedničkih tema održavaju dobre vibracije - jer ipak smo svi na poslu često i više nego kod kuće.

Krenite danas

Predlažemo Vam da nas kontaktirate kao potencijalni zakupoprimac ili dobavljač. Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.

Close